Primera entrada; Salsa brava

2013-09-22 16:23

Una tarda de piscina amb els amics, un sopar a la llum de la lluna, una bona conversa amb amics de tota la vida...que millor per acompanyar això que un plat fàcil, ràpid i boníssim. Unes PATATES BRAVES CASERES!

Per fer la Salsa Brava necessitarem:

- 1 ceba

- 1 all

- Pebre Vermell Dolç i Picant

- Cayena en pols

- Colorant en pols

- 1 llauna de tomàquet triturat

- Sal, sucre, oli i vinagre

Elaboració:

Piquem molt fi la ceba i l'all i en una cassola la sofregir durant 10 minuts a foc lent, desprès quan la ceba estigui daurada, incorporem una cullerada de cayena en pols, una cullerada de colorant i una cullerada de pebre vermell dolç i picant (si us agrada mes el picant fiqueu mes picant) i seguidament incorporem el tomàquet triturat, deixem durant 5 min. Corregim de sal i de sucre i afegim un rajolí de vinagre i triturem tot. Deixem en el foc durant uns minuts a foc lent i llest! Perfecte per acompanyar unes patates fregides.